Despre noi

Big Hearts Society comunica si intelege lumea prin limbajul universal numit „empatie”.

Empatia, compasiunea, egalitatea si iubirea sunt cuvintele dupa care ne ghidam in fiecare zi.

Big Hearts Society lupta pentru respectarea drepturilor animalelor, respectarea drepturilor omului si isi doreste sa ridice nivelul de constientizare atunci cand vine vorba de importanta pe care animalele o au in vietile noastre.

Credem in puterea inimilor mari care bat in acelasi timp pentru o lume mai buna.

Credem in puterea oamenilor de a salva orice animal si credem in puterea animalelor de a ne salva pe noi, oamenii. Big Hearts Society este o asociatie non-profit infiintata in anul 2017, avand ca obiective:

Identificarea, salvarea și sprijinul oferit animalelor domestice fără stăpan și animalelor sălbatice supuse relelor tratamente, a animalelor bolnave sau a animalelor cu diferite handicapuri.

Stoparea abuzurilor împotriva animalelor, cu ajutorul autorităților competente în domeniu, precum și lupta împotriva abandonului animalelor domestice, respectând dispozițiile legale în vigoare.

Plasarea animalelor domestice fără stăpân în familii adoptive, temporar sau permanent, în adăposturi proprii sau în colaborare cu alte adăposturi deja existente, care respecta standardele de bunastare pentru animale, impuse de comunitatea internațională și de legea în vigoare.

Plasarea animalelor sălbatice în mediul lor natural si/sau rezervații naturale, pe teritoriul României sau pe teritoriul altor țări, conform prevederilor legale în vigoare.

Conceperea, implementarea și dezvoltarea unor centre de ocrotire a animalelor domestice fără stăpân, a animalelor folosite în experientele de laborator, precum și a oricărei specie supusă relelor tratamente, private de hrană și/sau îngrijiri medicale.

Conceperea, promovarea și desfășurarea de programe educaționale nonformale pentru copii și tineri, în colaborare cu instituții de învățământ, instituții de stat precum și cu organizații nonguvernamentale.

Organizarea de programe și campanii de promovare a protejarii și îngrijirii animalelor, în centrele asociatiei, dar și în cadrul unor activități/tabere în București sau în țară.

Organizarea de programe și campanii de promovare a protejarii și îngrijirii animalelor, în centrele asociatiei, dar și în cadrul unor activități/tabere în București sau în țară.

Îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități, cu handicap fizic sau psihic și a bătrânilor, cu  ajutorul terapiei în care sunt implicate animalele salvate și pregătite de Asociația Big Hearts Society, in partenerait cu Asociatia Clubul Cainilor Utilitari.

Realizarea de programe speciale (training-uri) de pregătire a animalelor salvate, de către personal specializat: antrenori canini, instructori/antrenori de echitație s.a.m.d.